Welkom op Sporting 70 Duiten


Welkom op de Sporting 70 Duiten pagina


Onze sportvereniging Sporting '70 kan niet zonder de vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn de leden die zich enkele of meerdere uren per week inzetten voor onze club om voetballen en de nevenactiviteiten mogelijk te maken.


De vrijwilligers hebben een belangrijke plaats en functie in de organisatie. Naast het bekende schouderklopje wil sportvereniging Sporting '70 de vrijwilligers graag belonen voor hun belangrijke functie en de verantwoordelijkheden die deze leden dragen. Daarvoor brengen we vanuit onze vereniging onze eigen Sporting Duiten uit.


De Sporting Duit is onze eigen verenigingsmunt (vergelijkbaar met spaarpunten) die onze vrijwilligers ontvangen als gebaar voor hun bijdrage. Het doel is dat de Sporting Duit gebruikt kan worden in plaats van consumptie en tegoedbonnen.
Met de Sporting Duit kun je betalen in de kantine voor consumpties en je krijgt kortingen of producten bij onze sponsoren. Op deze manier is de Sporting Duit een waardevol betaalmiddel binnen de community/gemeenschap van sportvereniging Sporting '70 en de leden en sponsoren.


Download de gratis 'Cyclos for Mobile 4' App in de Apple AppStore of op Google Play. Vul 'sporting70.vrijwilligerspunten.nl' als URL in op de App en je kunt ook via jouw mobiel bij je Sporting Duiten.